Радянський і російський артист Ігор Ніколаєв відомий хітами "Такси, такси", "Незнакомка", "Выпьем за любовь" і "Миражи" згадав про померлого Йосипа Кобзона.

Про це артист написав допис на своїй сторінці в Іnstagram, прикріпивши спільне фото з Кобзоном і Лолітою.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні День пам'яті Йосипа Кобзона. 2 роки тому його не стало. Можу нескінченно дивитися " 17 миттєвостей весни» і слухати «біль моя, ти покинь мене..."і" не думай про секунди зверхньо"! Це воістину був голос великої країни СРСР! Пощастило писати для нього пісні, співати з ним, бути разом на одній сцені!.. Вічна пам'ять.🙌🌹🌹🙏", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто нагадати, що Кобзон активно підтримував політику президента РФ Путіна щодо України, а також терористичні угрупування в Донецьку, Луганську і Криму.

У 2005 році стало відомо, що артист пережив складну операцію з видалення злоякісної пухлини. Операція була проведена в Німеччині. Оперативне втручання послабило імунітет артиста. Потім у нього діагностували запалення легень і нирок.

У 2009 році артист був прооперований вдруге і знову в Німеччині. Через п'ять днів після важкої операції Йосип Кобзон відправився на музичний фестиваль в Юрмалу і навіть заспівав. У 2010 році на концерті в Астані Йосип Давидович двічі знепритомнів на сцені і втратив свідомість. Як виявилося, рак став причиною анемії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пошарпаний життям Ігор Ніколаєв показав облуплене від старості обличчя: "Непогана мішень".

Як повідомляв "Знай.ua", 60-річний Ігор Ніколаєв задумався про власну заміну: "творчих успіхів тобі".

Також Знай.ua писав, Наташа Корольова згадала пікантний момент із Зеленським