Відома американська акторка і благодійниця Єва Лонгорія поділилась на своїй сторінці у мережі Instagram новою світлиною. На ній жінка позує у великому плетеному кріслі. На ній жовта літня сукня на тонких бретелях. Волосся зачесане назад і зібране у хвіст, з прикрас - важкі об'ємні сережки. Цю світлину акторка підписала так:”Веселої п'ятниці!” Підписникам зірки надзвичайно сподобався образ акторки, вони залишили велику кількість схвальних відгуків на її сторінці.

Читайте Знай в Google News!

Єва Лонгорія - американська акторка з мексиканським корінням. Народилася і виросла у штаті Техас на ранчо. Завдяки перемозі на конкурсі талантів при університеті потрапила до Лос-Анджелеса, де й розпочала акторську кар'єру. Світове визнання і любов принесла роль однієї із головних персонажок серіалу “Відчайдушні домогосподарки”, Габріель Соліс. За сценарієм Габріель - колишня модель, яка відмовилась від подіуму заради спокійного сімейного життя. Їй з чоловіком довелось пройти через велику кількість випробувань: викидень, подружні зради, безпліддя, розлучення. Під кінець серіалу пара знову вирішує бути разом, їм навіть вдається стати батьками двох донечок.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, модель Емілі Ратаковскі розкріпачилася перед невідомою людиною. Як видно, перед камерою Емілі Ратаковскі з'явилася на біло-зеленому тлі, вона еротично позує перед фотографом.

Як повідомляв "Знай.ua", гаряча Кардашьян обтягнула апетитні форми срібло.

Знай.ua писав, що італійський актор-ловелас Мікеле Морроне відчинив сорочку-фанатки побачили не тільки душу.