Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка вже встигла стати ведучою балкона разом з незмінними Тіною Кароль і Юрієм Горбуновим у першому випуску шоу "Танці з зірками 2020", який стартував 30 серпня. Красуня приміряла дуже незвичайне вбрання-стильне плаття з "хижим" леопардовим принтом і глибоким декольте, засвітивши стрункі засмаглі ніжки.

сьогодні я співведуча з Юрою Горбуновим @gorbunovyuriy і Тіною Кароль @tina_karol в довгоочікуваному першому ефірі шоу @tanci1plus1 і буду підтримувати всіх учасників на балконі! Якщо у вас є якісь питання які ви хочете задати нашим героям або побажання, пишіть в коментарях - я обов'язково передам 💋

Фолловери не пройшли повз: "красива❤️❤️❤️", " гідно поваги!!!Шикарно!!!", "Красуня"," шикарна🔥 😍"," Наташа, як завжди дуже красива😘 😍", "просто🔥 🔥 🔥 😍 😍 😍".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".