Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію романтичних селфі, позуючи з чоловіком Потапом на свіжому повітрі, наздоганяючи останні літні дні.

Так, артистка приміряла жіночну сукню з дрібним квітковим принтом і глибоким декольте, а спокусливий образ доповнила макіяжем з червоною помадою на губах. Красуня зазначила, що найтепліша і довгоочікувана пора року добігає кінця, тому цінує кожен теплий вечір.

The last summer evenings are especially sweet ❤️ (останні літні днинки особливо солодкі)

Фолловери залишилися в захваті: "яка гарна пара! А Льоша, дуже скромний.Щастя Вам, любіть і цінуйте один одного❤️", " Прекрасна Анастейша🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", " Настенька Ви з Потапом просто чудова пара❤️🔥", " розумнички! Так радуєте нас😍 🔥 👍", " вогонь!🔥 🔥 🔥 ", "Круто 🔥🔥🔥🔥🔥🔥😂😂", "такі красиві😍 😻 😻 😻", "як Моніка Белуччі у фільмі Малена💕", "ви дуже красива пара, Я бажаю вам удачі у всьому в любові і великих творчих успіхів".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.