В останній день літа, що минає Алсу вирішила порадувати фанатів рідкісним сімейним кадром. Вона опублікувала фото з чоловіком.

Читайте Знай в Google News!

Співачка Алсу не викладала спільних фотографій з чоловіком, бізнесменом Яном Абрамовим, щонайменше рік. Шанувальники вже почали хвилюватися, що їхній шлюб через майже 15 років ось-ось розпадеться. Ходили навіть чутки, що Яна стали помічати в стриптиз-клубах з іншими жінками.

Втім, весь цей час Алсу виправдовувалася, що її чоловікові не до фотографій - у бізнесмена багато важливіших. І, як з'ясувалося, все у сімейної пари добре - зараз вони проводять спільну відпустку на березі моря.

Зіркове сімейство проводить останні дні відпочинку, і Алсу оприлюднила спільний знімок з Яном на тлі красивого морського заходу.

Алсу позувала в довгій білій сукні-сорочці. Співачка зібрала волосся в пучок на потилиці та зробила класичний макіяж. В якості аксесуару артистка вибрала маленьку сумочку, яку повісила на плече.

Поруч з Алсу стоїть її чоловік Ян, ніжно обіймаючи дружину за талію. Бізнесмен одягнений в білі штани й смугасте поло.

Інтернет-користувачі захопилися тим, наскільки приголомшливо Алсу і Ян виглядають разом. Вони побажали парі щастя і гармонії у відносинах.

Шанувальники також помітили, що Абрамову вдалося скинути зайві кілограми.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Алсу зробила відверте зізнання

Як повідомляв портал Знай.ua, Алсу здивувала користувачів фото з мамою

Також Знай.ua писав, Алсу зізналася у підкупі заради перемоги доньки