Популярна Київська модель Олена Омович, яка зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу блогерка показала серію пікантних знімків, на яких позує біля красивого фонтану в елітному районі Києва. Для фотосесії Олена вибрала спортивний фісташковий костюм з короткого топу, лосин та худі з капюшоном.

"1/2/3/4/5/6?😈", - поцікавилася у підписників Омович.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

скріншот поста Олени Омович в Instagram

"2,4,5 більше подобається 😻 супер стиль для тебе підходить💥 🔥 🔥 🔥 😻", "Соски криві😂", "Ідеально🤗", "😍Яка богиня❤️❤️❤️ кохаю тебе", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українська Кардашьян ледь не порвала тонке мереживо пружним бюстом.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян обмотала пружні принади тонким мереживом – погляд не відірвати.

Також портал Знай.uа писав, що безсоромна українська Кардашьян позувала на Дніпрі в екстра-міні: "Кайф для очей".