Помер дитячий письменник Владислав Крапивін, автор "Хлопчика зі шпагою", "Тіні каравели", віршів і кіносценаріїв. Йому був 81 рік.

Читайте Знай в Google News!

Письменник Владислав Крапивін помер в Єкатеринбурзі на 82-му році життя. Про це місцевим журналістам повідомило джерело в МОЗ Свердловської області. Зазначається, що останнім часом письменник хворів.

Владислав Крапивін, фото: РИА Новости
Владислав Крапивін, фото: РИА Новости

Невістка письменника Лариса Крапівіна уточнила ТАСС, що його не стало рано вранці 1 вересня. Вночі стан Крапівіна погіршився, його помістили в реанімацію, де він помер, сказала вона.

Повідомляється, що 24 серпня письменник вдруге за останні дні опинився в реанімації Свердловської обласної клінічної лікарні №1. Перший раз він потрапив до лікарні в кінці липня. Спочатку у нього підозрювали інсульт, а також коронавірусну інфекцію. Згодом тест на COVID - 19 не підтвердив хворобу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Владислав Крапивін, скріншот з відео
Владислав Крапивін, скріншот з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, названо ймовірну причину обстрілу автобуса під Харковом: "Лють і несправедливість"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла у поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували"

Також "Знай.ua" писав, що погода дуритиме голови українцям то теплом, то прохолодою: коли чекати осінь