Український журналіст, мандрівник і ведучий пізнавальної телепередачі "Світ навиворіт" про подорожі в різні країни світу Дмитро Комаров опублікував на своїй сторінці в Instagram фотографії з Карпат і показав своїм шанувальникам о дне з його улюблених місць в Україні.

Читайте Знай в Google News!

"Чорногірський хребет. Карпати. Одне з моїх улюблених місць в Україні. Саме тут розташувалися "двотисячники" – гори висотою понад 2000 метрів: Говерла (2061), Петрос (2022), Бребенескуль (2035), Гутин-Томнатик (2016), Ребра (2001). У мене за спиною видно всі ці вершини, крім легендарної гори Піп-Іван (2020), тому що я стою на її вершині, з якої і зроблено це фото😀", - йдеться у повідомленні.

За словами Комарова, це справжні "місця сили", де заряджаєшся енергією на роки вперед. Ще до появи "Світу навиворіт" він часто тут бував, ми займалися фрірайдом, каталися на лижах або просто ходили в походи.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Зараз виїжджати сюди виходить рідше, але в минулі вихідні з'явився шанс полетіти з другом-пілотом і побачити всі вершини за один день. Фантастичні відчуття. Повітря. Вид. Панорама. Енергетика. Просто казка. Цього разу був ще приємно здивований, що навіть у таких місцях вже з'являється нормальний мобільний зв'язок та інтернет. Поки звичайно не скрізь", - зазначив він.

За словами Дмитра, він давно мріє піднятися на Говерлу взимку, коли там "майже Еверест" – вітер, часом поривами збиває з ніг, і дійсно екстремальні умови. Коли кілька років тому я прийшов у базовий табір Евересту на висоті понад 5000 метрів і виявив, що там вже є високошвидкісний Інтернет, був просто вражений. Тепер найвища гора зі зв'язком і в Карпатах.

І додав, що вересень – відмінний час для сходження на Говерлу та інші вершини чорногорського хребта. Не пропустіть цю можливість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров зі "Світу навиворіт" показав Україні пальці: "З Днем Незалежності".

Як повідомляв "Знай.ua", родину Діми Комарова із "Світу навиворіт" чекає поповнення: "Хлопчик чи дівчинка?"

Знай.ua писав, хитрорукі шахраї дістануть кожного українця: роздобули бази даних з номерами.