Телеведучий Дмитро Комаров, відомий своїм шоу "Світ навиворіт", як і багато інших зірок українського медіапростору, вирішив привітати Україну з Днем Незалежності.

Для цього він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram відповідний пост.

На знімку у публікації Комаров зі своїм товаришем-оператором Олександром Дмитрієвим жестом пальців показують латинську V — знак "перемоги".

"С Днем Независимости Украины, друзья! 🙌" — написав телеведучий у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Схоже, сам Комаров День Незалежності провів на повітряній кулі.

А не так давно обраниця життя Комарова опинилася на якомусь безлюдному острові і присіла на велику бежеву валізу, яка стоїть на пляжі біля води. На ній було яскраве жовте плаття цікавого фасону, волосся дівчини розпущене і розпатлане вітром, а на обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. У підписі до кадру Саша заінтригувала фанатів: "Як думаєте - виживу? Вгадайте, що в валізі? А. намет, спальник, сірники, ліхтарик. Б. Їжа, вода, ніж, аптечка. В. 8 комплектів купальників". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.