Відомий український співак Олександр Пономарьов нечасто радує своїх шанувальників новими публікаціями в мережі. Однак спеціально до дня Знань, 1 вересня, співак написав дуже душевний допис у соцмережі і зробив фотоколаж.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Пономарьова в мережі Instagram.

"В перший раз в перший клас і перший раз в восьмий клас ! Найбільше за все Джуніор любить їсти хліб , може в ньому секрет шаленого росту ?😅 ", - підписав публікацію Олександр Пономарьов.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На двох фото він із сином - коли хлопчик йде в перший клас і коли сьогодні він вже пішов у восьмий клас. За вісім років хлопчик виріс і став справжнім красенем.

Буквально за кілька годин публікація зібрала понад 1 тисячу переглядів і десятки коментарів з компліментами, і не дуже ефектними реакціями і вітаннями. Адже по цих світлинах яскраво видно, наскільки невпинний час.

"Як швидко він виріс 😍 Бажаємо успіхів 🙌", " Щирі вітання й побажання успішного учбового року сину й татові!🤗📚🖊📉📐🌺🌈🌞📖", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, акторка Римма Зюбіна 1 вересня зізналася, як боролася за місце під сонцем у школі: "Ти без імені, ти лише новенька".

Як повідомляв Знай.uа, важкохвора Кравець з Кварталу 95 показала своє 1 вересня: як виглядала подруга Зеленського у шкільні роки.

Знай.uа писав, потерпіла від насильства в поїзді Анастасія Лугова зробила перший крок до подолання проблеми.