Вранці у вівторок, 1 вересня, британський співак Ед Ширан розповів, що вперше став татом і показав пару маленьких шкарпеток. Про те, що його дружина черрі Сіборн народила дівчинку, артист розповів в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

У публікації Ширан також зізнався, яке незвичайне ім'я вони вибрали для малятка.

Він показав пару темно-синіх маленьких дитячих шкарпеток, які лежать на кольоровому ковдрі і поділився радісною новиною, яку вони довго тримали в секреті.

" У мене для вас чудові новини, якими я хочу поділитися! Минулого тижня за допомогою приголомшливої команди лікарів черрі народила нашу красиву і здорову дочку Лайру Антарктику Сіборн Ширан. Ми абсолютно закохані в неї. Мама і малятко відмінно себе почувають, і ми знаходимося на сьомому небі від щастя. Ми сподіваємося, що ви проявите повагу до нашого приватного життя в цей особливий період! Посилаю вам багато любові і з нетерпінням чекаю, коли повернуся до вас. Ед", - написав Ширан.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Про те, що черрі вагітна стало відомо від інсайдерів з оточення пари всього за кілька тижнів до народження дівчинки. Завдяки карантину дружині музиканта було легко приховати цікаве положення і залишитися непоміченою. Ед і Черрі були дуже раді новини про первістка і з нетерпінням чекали її появи на світ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ед Ширан зустрівся один на один з принцом Гаррі, схожі на клонів.

Як повідомляв Знай. ua, Ед Ширан після диявольського хейта "видалив" десятки кілограм, легенду соулу просто не впізнати.

Також Знай. ua писав, що відомий співак жадібно скуповує будинки сусідів для комфорту, десятки мільйонів-заради особистого села.