Філіп Кіркоров, безперечно, досі один із головних співаків російської естради, який, до того ж навчився користуватися усіма новими соціальними мережами, де надзвичайно активний і легкий на розіграші і жарти. Так, Кіркоров на своїй персональній сторінці у соціальній мережі Instagram опублікував фото, як його діти йдуть до школи на 1 вересня.

Читайте Знай в Google News!

"С днём знаний!📚 Пусть новый учебный год 20/21 будет богат на самые яркие события и крутые открытия! Ура!", - написав Кіркоров.

Кіркоров, фото Instagram
Кіркоров, фото Instagram

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На фото діти Кіркорова Алла-Вікторія і Мартін-Крістін у повній готовності до школи - діловий елегантний одяг, букети квітів і гарний настрій. Варто зазначити, що дітей до школи проводжав і дідусь - батько Кіркорова.

Фоловери засипали Кіркорова словами привітань з днем Знань і побажали його дітям успішного навчання.

"Дорогие дети! Пусть новый учебный год принесет вам новые интересные знания, открытия и радость от познания мира!❤️", " С 1 сентября!🍂❤️🙏 Удачи Алле-Виктории и Мартину", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, акторка Римма Зюбіна 1 вересня зізналася, як боролася за місце під сонцем у школі: "Ти без імені, ти лише новенька".

Як повідомляв Знай.uа, важкохвора Кравець з Кварталу 95 показала своє 1 вересня: як виглядала подруга Зеленського у шкільні роки.

Знай.uа писав, потерпіла від насильства в поїзді Анастасія Лугова зробила перший крок до подолання проблеми.