У вівторок, 1 вересня, о 19:00 на СТБ відбудеться прем'єра нового сезону ток-шоу "Таємниці ДНК". Команда продовжить допомагати героям дізнаватися правду за допомогою генетичної експертизи.

Чим особливий новий сезон - розповіла Знай.uа керівник проєкту Юлія Руднікова.

Юлія Руднікова, фото: СТБ
Юлія Руднікова, фото: СТБ

"Сезон буде дуже-дуже спекотним, а історії - дуже незвичайними! Ми ставимо перед собою ще більш сміливі виклики. Днями, наприклад, знімали програму про істину у відносинах україно-молдавської сім'ї. У них неймовірні пристрасті! Молдаванин з українкою прожили 22 роки в шлюбі, у них колись була велика любов, але все закінчилося фіаско - на проєкт вони прийшли розібратися, чиї діти? У нас навіть була бійка. Результат ДНК-експертизи не можна підробити, він не помиляється, тому в студії вирують сильні емоції", - зазначила Руднвкова.

За словами Юлії, спеціально для ток-шоу проводяться журналістські розслідування, щоб відшукати правду в кожній ситуації.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тетяна Висоцька, ведуча проєкту "Таємниці ДНК"
Тетяна Висоцька, ведуча проєкту "Таємниці ДНК"

"Ми не беремося за поверхневі історії, - додала вона. - Це колосальна робота команди! Часом на розробку однієї історії йде кілька місяців. Але, з іншого боку, стати нашим героєм досить просто - достатньо просто нам зателефонувати".

Керівник проєкту повідомила, що вже в прем'єрній історії глядачі побачать, що новий сезон буде незвичайним. Герої прийдуть не тільки для того, щоб дізнатися результати п'яти генетичних експертиз, а й... поділити мільйон гривень!

"У прем'єрному випуску прийде чоловік зі своєю цивільною дружиною. За допомогою тесту ДНК пара спробує повернути мільйон гривень у його колишньої дружини, який він заплатив їй в якості аліментів на п'ятьох дітей. Він вирішив, що, можливо, це не його діти. Вони подумки вже витратили гроші! Фінал програми мене шалено вразив. Я, напевно, ніколи не плакала так, як після цього епізоду. Я вже навчилася не пропускати історії так глибоко через себе, але це виходить не завжди. Коли я поділилася подробицями сюжету з 20-річним сином і зі своєю мамою, абсолютно дві різні вікові категорії розплакалися в кінці. Це вражає!"- розповіла Юлія Руднікова.

Зазначимо, що новий сезон ток-шоу" Таємниці ДНК " виходитиме з 1 вересня щовівторка о 19:00 на каналі СТБ.

Раніше повідомлялося, які сюрпризи для телеглядачів готують Новий канал, СТБ та ICTV. Читайте, які телевізійні прем'єри побачать українці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Знай.uа пощастило потрапити на зйомку одного з побачень Холостячки Ксенії Мішиної з учасниками. Дізнайтеся, що ж буде відбуватися в новому реаліті.

Також читайте в інтерв'ю Знай.uа, що Олег Кензов думає про порівняння з Томом Харді, як дорослішає його дочка і як пройшли зйомки "Кохання на виживання" в Перу.