Син української співачки Софії Ротару музичний продюсер Руслан Євдокименко оригінально привітав українців з початком навчального року 1 вересня.

Руслан оприлюднив в Instagram архівне фото, яким повеселив своїх шанувальників.

На чорно-білому кадрі 7-річний син Софії Ротару позує на камеру з висолопленим язиком. Такою смішною світлиною Руслан вирішив продемонструвати радість від того, що його шкільна наука давно закінчилась на заздрість нинішнім учням.

"До школи не піду!", - прокоментував фото Руслан Євдокименко.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Варто зауважити, що День знань багато знаменитостей відзначили публікаціями своїх архівних фото чи нинішніми знімками своїх дітей-школярів.

Так, шанувальники Тіни Кароль показали архівний колаж юної співачки у шкільній формі та її 11-річного сина Веніаміна. Філіп Кіркоров опублікував фото, як його діти йдуть до школи 1 вересня, а Алла Пугачова та Максим Галкін віддали дітей в приватну школу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, шкільні архіви Тіни Кароль "злили" в мережу

Як повідомляв портал Знай.ua, Кіркоров випроводив дітей 1 вересня до школи і зітхнув з полегшенням

Також Знай.ua писав, акторка Римма Зюбіна 1 вересня зізналася, як боролася за місце під сонцем у школі