Даша Ульянова-фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу"Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, цього разу красуня показала відверте фото в непристойній позі, а в підписі до нього поділилася враженнями із закулісся "Танців з зірками".

Читайте Знай в Google News!

"Танці з зірками - неймовірне шоу і справжнє свято. Ви запитували про мої враження... Я досі в захваті. Дуже круто все бачити зсередини, спеціально на наступний день подивилася телевізійну версію, щоб порівняти. У мене на очах, в лічені секунди, величезна команда прибирала декорації і ставила нові для наступних номерів. Цікаво спостерігати, як учасники готуються, як зірки спілкуються під час рекламних пауз. З приводу того, хто мої фаворити в танцях. Таких немає. Дійсно, всі пари дуже гідні. Але! Величезний респект і уважуха. @alyona.alyona.official. Ця дівчина, реально, гармата. І я вірю, що вона ще всім покаже. Вам сподобалося закулісся проекту з моїх сторіс? Знімати ще?",- написала Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша з "Холостяка" зробила відверте зізнання.