Переможниця романтичного реаліті "Холостяк 10" Даша Ульянова не змогла пробачити зраду Макса Михайлюка і в результаті пара розпалася. Після проекту дівчина зайнялася розвитком свого аккаута в Instagram.

В одному з останніх постів Даша зізналася, що отримує багато листів про те, що вона нібито легко отримала популярність, засвітившись в популярному шоу. Холостячка супроводила пост яскравим фото, на якому вона зображена в чорній футболці і з макіяжем з акцентом на очі.

"А, ну, звичайно, прийшла на Холостяк і тепер сидиш на всьому готовому", "Ну а що Даша, покрутилася перед камерою, сіла на свої шпагати і тепер популярна", "Губи свої показала і тепер всі її знають"... Я от в подиві, друзі, чому всім здається, що участь у такого роду проекті, як Холостяк, це так просто і легко. Якщо кожен може стати його учасником, а після цього мега-популярним, то чому не кожен бажаючий став?

Даша Ульянова, фото з Instagram
Даша Ульянова, фото з Instagram

Холостяк – це для сильних людей, готових крізь складний тернистий шлях йти до свого кохання. Скільки конфліктів, недосипання, непорозумінь, стресів, розчарувань і болю відчувають багато учасниць. А скільки дівчат одним необережним словом або необдуманим вчинком зганьбилися на всю країну. І якщо це не їх особистий план великого чорного піару, то виглядає досить сумно.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Холостяк – це серіал на реальних подіях, це живий щоденник життів багатьох людей. Тут важливо йти гідно і тільки такі люди надалі подобаються аудиторії і збирають "своїх людей"", - поділилася Ульянова.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, переможниця Холостяка Даша показала, як виглядала до схуднення.

Як повідомляв портал Знай.uа, ведучий Холостяка розкрив подробиці зради Макса Михайлюка на проекті.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Ульянова показала миле фото і розговорилася в мережі.