Міла Кузнєцова - відома українська модель плюс-сайз, блогерка і володарка бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько балує яскравими фото і Відео зі свого життя. Так і цього разу красуня показала незвичайний знімок, на якому з'явилася в сміливому образі.

Читайте Знай в Google News!

Виявилося, що зіркова красуня відвідала Український тиждень моди, куди прийшла в спокусливому вбранні і викликала фурор. Як видно на новому фото, Міла відображена в цікавій кімнаті, вона присіла на лавку. На ній сексапільна червона сукня, яка оголила стрункі ніжки і ледь утримує приголомшливі груди. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж і мила посмішка. У підписі до фотографії Кузнєцова написала: "Найважливіше в сукні – жінка, яка її носить". Фанати в захваті від нового фото зіркової красуні, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".