Український ведучий та шоумен Андрій Джеджула готується вдруге стати батьком. Він повідомив, що не знає стать майбутньої дитини.

Читайте Знай в Google News!

Про це він написав 2 серпня на своїй сторінці в facebook.

Український ведучий і шоумен Андрій Джеджула заявив, що вони з дружиною Юлією не планували другу дитину. Про це

"Відповім відразу - ми не планували, хоча багато і ненавмисно про це говорили", – поділився шоумен.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Він заявив, що не знає, хто у нього народиться – хлопчик чи дівчинка.

"За тиждень або два до тесту я з цікавості прочитав молитву в своєму молитовнику, ну просто, тому що вона є і дізнатися про що вона "Молитва про дарування дітей". І вуаля! Ми нічого не можемо знати про Божий промисел адже людина припускає, а Бог має в своєму розпорядженні! Та й повернуся до питання про те, кого чекаємо!? Особисто я не в курсі і до останнього моменту хочу сюрприз! Просто особисто я сподівався і сподіваюся на двійню, хоч це і малоймовірно. У це не вірить ні дружина, ні доктор, тільки я!", - написав він.

Кто там в животике? ⠀ Одному Богу известно, да я и не настаиваю. ⠀ Отвечу сразу наш возможный вопрос: «мы не...

Geplaatst door Andrey Djedjula op Woensdag 2 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, акторка Римма Зюбіна 1 вересня зізналася, як боролася за місце під сонцем у школі: "Ти без імені, ти лише новенька".

Як повідомляв Знай.uа, важкохвора Кравець з Кварталу 95 показала своє 1 вересня: як виглядала подруга Зеленського у шкільні роки.

Знай.uа писав, потерпіла від насильства в поїзді Анастасія Лугова зробила перший крок до подолання проблеми.