Навздогін літу, що минуло, епатажна співачка і дружина Потапа Настя Каменських (NK), опублікувала в своєму Instagram серію гарячих фотографій. Засмагла після насиченої відпустки зірка одяглася в модний леопардовий купальник і" озброїлася " трикутним шматочком кавуна, щоб остаточно звести фанатів з розуму. Настя опублікувала сексапільні, навіть дещо двозначні знімки, де спочатку закриває кавуном половину свого обличчя, потім смачно посмоктує м'якоть, а потім облизує шматочок кавуна. При цьому позує артистка без мейк-апу, і з мокрим волоссям, але це не псує її яскраву зовнішність. Дівчата заздрять фігурі, чоловіки-схоже, що кавуну.

Коли з моменту публікації пройшло не більше двох годин, фото набрало майже 91 000 лайків, а співачку буквально "завалили" схвальними коментарями.

"😍У мене є такий купальник, але після цього фото я не зможу на себе в ньому дивитися😭 😅 😅", "як естетично красиво", " офігенна!!! Настюша, ти дуже "смачна дівчинка" 💐 👍 🏻 " - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадавши, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.