Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов любить радувати своїх шанувальників новими публікаціями в соцмережі Instagram, а також хвалитися дорослим сином Олександром, який 1 вересня пішов у восьмий клас.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу виконавець легендарного хіта "Я люблю тільки тебе" опублікував яскраву фотографію з риболовлі. У кадрі Пономарьов позує в сірій футболці, темних шортах і окулярах. Він посміхається і дивиться прямо в камеру, сидячи на пірсі для лову риби, а ззаду стоять чотири спінінга.

"Сьогодні з Друзями поїхав на рибалку ! В очікуванні здобичі, ріжемо сало 😀 про всяк випадок", - кумедно підписав знімок Олександр.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Сало-сила... а рибку ще наловите!🦈 🐟 🐡", "Найкраща риба то ковбаса, але сало на повітрі і ще й з часничком і чорним хлібом піде вам як по масличку. Смачного!", "Хочу на риболовлю❤️❤️❤️", "Як у пісні: вода, вода, кругом вода. Це найкращий відпочинок! Удачі!" - пишуть користувачі соцмережі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Олександр Пономарьов показав фото сина з різницею у вісім років: "Може в ньому секрет шаленого зростання?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Пономарьов змусив Україну ридати, схопившись за свій інструмент поруч з Білик: "Вона моя...".

Також портал Знай.uа писав, що з'явилися архівні кадри Гурченко, яких раніше не бачили: залізна леді була зовсім іншою.