Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився загадковим знімком, зробленим серед поля на тлі заходу сонця, спершись на свій білосніжний автомобіль. Так, артист загадково дивився вдалину і склав вірш, закликаючи численних шанувальників бути добрішими до оточуючих, "випромінювати світло" і дивитися на те, що відбувається, під різними кутами.

🌞 У правды есть много оттенков Увидеть их все невозможно. Закрыты невидимой стенкой Они и влекут, и тревожат. Есть правда своя и чужая, Своя, к сожалению, ближе. В чужой, сути не понимая, Охвачены личным престижем. Не стоит искать оправдания В обидах напрасных и мелких В себе возроди сострадание, Наполнив всё темное светом.

Фолловери не пройшли повз: "🙌 🙌 після Раміни вже нікого і не знайшов)? 😮 ❤ ️ ", "от гарний! ❤ ️ ❤ ️ ", "Фантастично", " Красиво і правдиво !", "Які гарні кольори 😻🌅", "😍😍🔥🔥🔥які шикарні слова👍я думаю, ми все таки дочекаємося збірки твоїх віршів😊 😉 😉 🤗 😘", " кайф💋 👍"," Дякую👌👌👌❤️🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.