Хореограф Влад Яма, як і безліч інших українських зірок, став учасником гучного мюзиклу Монатіка"РИТМ". Він виклав у свій блог в Instagram уривок з шоу-пародію на фітнес-передачу, яка у Монатіка називається "Хвилинка спорту з TAYANNA". Разом з популярною співачкою, одягнені в старомодні, але такі рідні костюми в стилі "грації від Гравіса" ранніх 90-х, артисти весело вправляються і перекидаються милими фразочками і нічого не значущими компліментами.

“А ось і прем'єра!.. Сміливо і талановито! Музично і танцювально! Браво всій команді на чолі з @monatik_official ! Честь і задоволення працювати з вами. А хореографія @denis_stulnikov тепер зі мною на все життя) Шоу "РИТМ" вже на YouTube, налітай!) ",- написав танцюрист під викладеним відеороликом.

До честі Влада сказати, заінтригувати фоловерів вдалося. На Влада відразу ж посипалися коментарі: “ Влад ви чарівний ) я вважаю вам потрібно в комедіях зніматися", афігенно!!! Хлопці😁 🙈❤️, — написала сама Леся Нікітюк, “Це смішно і круто! 🔥 👏 ", "Ну наречений! Ну сексі!",- писали шанувальники.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в мюзиклі "РИТМ" брали участь багато культових українських зірок, в тому числі The Hardkiss, Володимир Дантес, "Время и Стекло", alyona alyona і багато інших.

Стилістика дії просякнута естетикою" нульових " років. Мюзикл зрежисувала Таня Муіньо, обов'язки хореографа-постановника були покладені на Дениса Стульникова і Микиту Кузьменко. Мюзикл обіцяє бути дією неймовірного масштабу!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ніцой розлютила обрана МОН тема для першого уроку школярів: "виховати універсальну рабсилу"

Як повідомляв портал " Знай.ІА", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також " Знай.ІА " писав, що погода дуритиме голови українцям то теплом, то прохолодою: коли чекати осінь