Одна дівчина вирішила поділитися з користувачами TikTok інформацією, як можна заощадити в американському ресторані швидкого харчування на напоях і курці. Однак начальство було проти подібного, тоді як користувачі дякували за наданий лайфхак.

Читайте Знай в Google News!

Anasteeezy надала коротке відео, де показала, як замовити чай з манго в мережі ресторанів швидкого харчування Chick-Fil-A дешевше і набрала більше трьох мільйонів переглядів.

Однак згодом, через п'ять днів їй подзвонив бос і повідомив, що потрібно здати робочу форму і поговорити. Вона вважала це несправедливим, адже добре показувала себе в роботі. Тому зараз передплатники мають можливість спостерігати нові ролики з секретами, як заощадити в ресторані.

@anasteeezy

My pleasure y’all😆😆😆 #cfahacks #cfa #chickfilahacks #chickfila #mypleasure #fyp #part1

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще
♬ original sound - anasteeezy

Завдяки подальшим відео, користувачі Мережі знають як отримати дешевше холодну каву або кілька сендвічів з куркою за ціною одного.

"Я не можу повірити, що тебе звільнили звідти! Сподіваюся, ти знайдеш краще робоче місце", "Мені так шкода, що ти втратила роботу. Це реально круто, те, що ти робиш. Може бути, ти заведеш блог, де завжди будеш ділитися з нами лайфхаками, і монетизуєш його?", "Ти просто хотіла показати людям, як можна купити напій дешевше. Що???",- пишуть їй на підтримку Передплатники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Землі загрожує Аполлон: можливе зіткнення з величезним астероїдом.

Як повідомляв "Знай.ua", магія погляду і загадковість: головні заповіді сексуальної жінки, чоловіки будуть кланятися штабелями.

Знай.ua писав, зміни зачіску-зміни життя: топ 10 чарівних перетворень завдяки золотим рукам стилістів.