Наталя Могилевська стала обличчям чергового випуску журналу "Теленеделя". Однак він буде не простим, а святковим, і буде присвячений неординарній події – маскараду, який проведе телеканал 1+1. На цей маскарад може прийти кожен бажаючий, єдина умова – оригінальний і впізнаваний костюм. У зв'язку з цією подією Могилевська приготувала сюрприз для своїх шанувальників. В її Instagram ви зможете виграти унікальний приз.

Наталя Могилевська на своїй сторінці в Instagram пропонує користувачам виграти три журнали «Теленеделя» зі своїм автографом. Зробити це досить просто. Для цього потрібно написати в коментарях під записом зірки, в якому костюмі б ви відвідали маскарад 1+1. Це єдина умова, ніяких репостів або підписок не потрібно.

Могилевська заявила, що розіграш призів відбудеться в прямому ефірі, за допомогою сайту Random.org. також відома співачка побажала всім користувачам удачі, перемоги в конкурсі, і щоб всі мрії збулися.

Нагадавши, Могилевська шокувала шанувальників дивним захоплення.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".