Анна Бутиріна, яка з іншим адвокатом Олександром Добровінським представляє інтереси родичів загиблого під час ДТП Сергія Захарова. Вона звернула увагу на те, що в ході слідчих заходів Михайло Єфремов вже не раз визнавав свою провину, підписуючи п'ять протоколів з підтвердженням своєї участі в аварії.

Читайте Знай в Google News!

Вона розкрила суму гонорару адвоката Ельмана Пашаєва і заявила, що Єфремов змінив свою позицію лише після початку судового розгляду. "Пашаєв стоїть, за різними відомостями, його захист-близько 10 млн.він обіцяв Михайлу Олеговичу, що він його звільнить. За його звільнення він буде повинен йому ще заплатити", - розповіла вона в ефірі програми "Зірки зійшлися".

Актор так і не спромігся вибачитися перед родичами Сергія Захарова. У Пресненському ж суді в Москві були дані свідчення ще двох нових свідків. Ними виявилися підприємець Теван Бадасян і Андрій Гаєв з Анапи. Бадасян заявив, що бачив нікого чоловіка близько дев'ятої години вечора, який сів на заднє сидіння автомобіля Гранд Черокі. Підприємець перебував там в той момент, коли домовлявся про зустріч і купівлю контрабандних сигарет.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Андрій Гаєв заявив, що його товариш Олександр Кобець, який раніше вже давав свідчення на захист Єфремова, підбіг до пасажирських дверей машини, а потім до водійських. "Пасажирські двері джипа відкрилися в якийсь момент, звідти вийшов чоловік з скуйовдженим волоссям, доторкався до шиї, тер її. По ньому було видно, що він сонний або нетверезий. Неначе його щойно розбудили. Я на нього дивлюся, розумію, що обличчя знайоме, але не можу зрозуміти, звідки воно мені знайоме. Потім я зрозумів, що це актор, знадобилося секунди дві, щоб згадати, що це Єфремов. І тут якраз підбігає Саша, кричить: "Валимо звідси! Мене там вже послали, не будемо зв'язуватися". І, власне, ми пішли", - повідомив Гаєв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меладзе показав фото дівчат, які через нього пройшли: "Останніх не знаю"

Як повідомляв " Знай.ua", 53-річна Рената Литвинова вразила досконалою зовнішністю і передала Привіт коханій.

Знай.ua писав, зірка TikTok підказала, як можна заощадити у ресторані — і поплатилася за це.