Дар'я Ульянова, яка є переможницею 10 сезону популярного шоу "Холостяк", почала активно вести свій аккаунт в соціальній мережі Instagram. Крім виграшу в проекті-вона є майстром спорту з гімнастики.

Читайте Знай в Google News!

Головним героєм десятого сезону виступав пілот Макс Михайлюк. Обидва учасники щасливі у відносинах, але не один з одним.

Зараз дівчина опублікувала нову фотографію, на яку підписала словами: "Секрет успіху багатьох жінок - це маленьке чорне плаття і велика харизма". Дівчина вигнулася і дала можливість шанувальникам побачити частину своїх грудей.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Добре серце і простотА", "Даша,написала про Вас кілька хороших коментарів, мене просто здолали Ваші недоброзичливці! Скільки заздрості навколо Вас!!!! Чесно кажучи, стільки злості я давно не бачила) залишайтеся такою ж красивою і привабливою) удачі Вам)", "Якщо харизма велика і людина цікава, то можна і без сукні)) всмисле не саме маленьке чорне плаття, а інший одяг, ну, ви зрозуміли про що я", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо , "Це смертний вирок", - Михайло Єфремов вимовив останнє слово в суді.

Як повідомляв "Знай.ua", два келихи в день і багато сексу: Світлана Бондарчук розповіла про життя після 50.

Знай.ua писав , "Це була остання любов": ексдружина Алібасова намагалася накласти на себе руки.