Гумористична акторка з "Жіночого кварталу" Настя Оруджева, яка славиться своїми соковитими формами, що не раз обігравалося в гумористичних номерах студії, часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram. А цього разу зіркова красуня показала загадкове чорно-біле фото, на якому з'явилася в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому фото Настя відображена на чорному тлі, видно лише її обличчя і плечі. На ній Темний наряд, який оголив зону декольте, а на шиї – цікаве мереживне прикраса. Її волосся недбало укладені, а на обличчі яскравий макіяж, дівчина прикрила очі і трохи відкрила соковиті губи. У підписі до публікації Оруджева написала: "Фотографія стара, але і у мене в житті, знаєте, нічого нового". Фанати в захваті від нової публікації актриси, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадавши, зірка "Жіночого кварталу" Песик спокусливо вигнулася біля снопів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" оголила плечі і потонула в кольорах.

Також портал "Знай.ua" писав, що "коханка" Ткача і напарниця Кравець з Кварталу засунула руку в трусики під жарким сонцем.