Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з довгоочікуваної прем'єри кліпу на пісню "A HUEVO", яка вже встигла стати хітом.

Так, артистка, яка давно захоплюється Латинською Америкою, заспівала англійською та іспанською, танцюючи серед звичних елементів мексиканської культури - футболістів, борців луча-лібре, танцівниць, музиканта в сомбреро з маракасами, текіли, перчиків чилі, статуї Діви Марії і багато чого іншого.

я давно мріяла поділитися цим кліпом і ось нарешті я можу це робити! 😘 Швидше переходьте за посиланням в шапці профілю і дивіться цей запаморочливий, пристрасний і крутий мікс української та мексиканської культур! ❤️

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "що постійно з її ротом? Навіщо ці кривляння😂"," Шалом вашій хаті🤣 🤣"," #шопопало 😂 😂 😂 в караоке особливо всім зайде😂", " дуже стильно і класно! Настя, спасибі 💚", " Круто, де зняли? Це Мексика?", "Бомба 🔥 🔥 🔥 🔥 дуже круто🔥 🔥 🔥 🔥", " клас, просто 🔥 Настенька ви велика розумниця, ви талант ...ви просто нереальна ❤️❤️❤️❤️❤️❤️успіхів вам на світових екранах".

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.