Італійський мільйонер Джанлука Ваккі став зіркою Instagram у 2016 році, коли разом зі своєю подругою станцював під пісню Ріккі Мартіна. Тоді у нього з'явилося кілька мільйонів підписників. Його аудиторія продовжує зростати досі, складаючи сьогодні вже понад 17 мільйонів.

Читайте Знай в Google News!

Зараз зовнішність цього 53-річного чоловіка підкорює серця багатьох дівчат. А ще яких 10 років тому Джанлука виглядав зовсім інакше. Проте його підтягнуте тіло є заслугою постійних тренувань. Ще з 11 років Ваккі займався їздою на лижах, а пізніше став регулярно відвідувати тренажерний зал. У 20 років він виглядав, як молодий Сталлоне.

Джанлука Ваккі, фото: instagram.com/gianlucavacchi
Джанлука Ваккі, фото: instagram.com/gianlucavacchi

У 2014 році бізнесмен вирішив поліпшити свою зовнішність, і звернувся за допомогою до пластичних хірургів - тоді мільйонер зробив кілька підтяжок. А залисини приховав за допомогою часткової пересадки волосся і короткої стрижки.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Відтоді у Джанлука стали з'являтися нові татуювання і новий гардероб. Його стилем почали захоплюватися. Чоловік став нагадувати брутальних персонажів фільмів Гая Річчі. Опісля було ще кілька пластичних операцій і експериментів з образами, які непогано поліпшили зовнішній вигляд мільйонера.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма зізнався, хто вразив його у саме серце на першому ефірі "Танців з зірками 2020"

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Мільйонер-танцівник" Джанлука Ваккі закрутив вагітну красуню в курячому танці: потріпали крильцями

Також "Знай.ua" писав, що погода дуритиме голови українцям то теплом, то прохолодою: коли чекати осінь