Карина Балашова, яка брала участь в 10 сезоні проекту "Голос країни" почала сольну кар'єру під новим творчим ім'ям KAREENA і знайшла масштабну підтримку, яка в першу чергу виходить від її наставниці Олени Темникової, що є однією з найуспішніших співачок СНД. Вона представила сингл під назвою "Фаталіті".

Читайте Знай в Google News!

16-річна Балашова підкорила мільйони глядачів своєю харизмою і унікальною манерою виконання, проте їй не вдалося пройти до фіналу шоу. Вона покинула проект ще на етапі "нокаутів", отримавши при цьому високу оцінку від членів журі.

Темнікова розповіла про те, що не вважає себе продюсером в класичному поданні і побачила дівчину на проекті "Голос країни", назвавши її справжнім артистом. Жінка буде займатися тим, щоб слухачі зуміли розглянути талант і яскраві сторони KAREENA, якій всього 17 років.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цей вік дозволяє дівчині відображати всі переживання і проблеми одноліток в музиці — це і любов, і розчарування. "Фаталіті" є спільною роботою дівчини і її наставниці Олени Темникової, яка грунтовно влаштувалася в TikTok, де поступово знаходить нових слухачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Машу Єфросиніну взяли під охорону дуже юні поліцейські: "Надійно"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка з 10-м розміром грудей розірвала вузькі джинси і залишилася з голими принадами.

Знай.ua писав, Російська Кардашьян оголила величезні груди, щоб показати, як займається улюбленою справою.