Кароліна Куєк, більш відома як Ані Лорак, є українською співачкою, яка продовжила виступати в Російській Федерації після початку військових дій на Донбасі і приєднання Криму до РФ.

Читайте Знай в Google News!

У листопаді 2014 року члени партії "Свобода" вирішили влаштувати коридор ганьби тим глядачам, які прийшли на концерт Лорак, а також намагалися потрапити в зал Палацу "Україна". Ту ситуацію прокоментував сам міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, який заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, що Ані Лорак "відкрито провокує суспільство".

Виконавиця активно веде аккаунт в Instagram, на який підписано майже сім мільйонів чоловік. Зараз вона опублікувала три фотографії, які підписала словами: "Почалися робочі будні. Зйомки, суєта. І так радісно від простого людського спілкування. Ми потребуємо людей. Особливо близьких по духу. 1, 2 або 3?"

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Дуже правильні слова! Після карантину всі нудьгували навіть по роботі і очному навчанні", "Ми сумуємо!! Якщо буде вільна хвилинка, із задоволенням чекаємо в прямому ефірі", "Як же я по вам сумую моя Діва. Остання наша зустріч була більше року тому і ви не уявляєте як тужливо на душі без вас. Тільки ваша творчість рятує у важкі дні", - прокоментували деякі користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Роналду роскошная Джорджина Родрігес змусила почервоніти навіть червону доріжку.

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських взялася за освіту українців - вчіть англійську.

Знай.ua писав, гімнастка Анна Різатдінова готується до важливої події у житті: "Неможливо не помічати..."