Відома українська співачка Тіна Кароль виявилася головною героїнею вересневого номера Vogue UA. Фотосесія з нею сталася аж в Нью-Йорку з фотографом Грегом Суолсом, який раніше р аботал з Кетті Перрі, Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер.

Читайте Знай в Google News!

Цього року виконавиця святкує 15-річчя музичної кар'єри. Фотографії з Тіною Кароль виставила одна з кращих візажистів в Україні Наталія Стрільчук. Вона підписала публікацію словами: "Кажуть вечірка вдалася, коли в телефоні немає фото. Напевно за аналогією наші відносини можна вважати вдалими, так як у нас за стільки років з Тіною Кароль практично немає спільних фото) Зате ми справжні) пишаюся нашою роботою, дорожу нашими відносинами і твоїми досягненнями".

Користувачі сміються з хештега, який додала дівчина — #наконецтонормальнонакрасили. "Ваша взаємодія дала фантастичний результат!", "Найпрекрасніші девчоночки", "Ну кішечки ж", "Мейк дуже несподіванок", "Нiби на n - кількість років тому повернули Тіну" — відзначають вони.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андре Тан взяв під крило учасницю "Супер Топ-моделі по-українськи": "Доступна розкіш"

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва перетворилася в вінтажну лялечку, прозора спідничка і сексі-декольте

Знай.ua писав, "Волога, немов тропіки", - підопічна Потапа Андраде перевершила Брітні Спірс. Нещодавно знаменитість виставила гарячі фото зі зйомок мюзиклу "Ритм", де виконала свій хіт "Hasta La Vista".