Хореограф Олена Шоптенко поділилася у своєму Instagram фотографією, яка подарувала підписникам заряд позитиву. Променисто посміхаючись, знаменитість позує на тлі простої стіни в легкій білій блузці. Очі Олени закриті, а волосся розвіває вітер — по всьому видно, що дівчина насолоджується теплом вже літа, що вже пішло з календарів, але ще зависає в повітрі.

"Спіймати осіннє сонце і хвилини вихідного дня 😉" - написала під фотографією Олена Шоптенко.

Шанувальники оцінили приємну простоту фотографії. Всього за пару годин фото набрало тисячі лайків. Адже Олена чарівна саме тим, що позбавлена всіх цих глянцевих "понтів", якими переповнений шоу-бізнес. На знаменитість посипалися захоплені коментарі.

"Неймовірна! Обожнюю❤️", " Чарівна😍 🔥", "ви найкраща😍”,

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Оленка удачі вам і Олегу Анатолійовичу завтра на паркеті! Ми з вами! Ми за вас!”.

До слова, у новому сезоні "Танців з зірками" партнером Шоптенка на паркеті став український секс-символ наших днів Олег Винник. Парі пророкують швидку перемогу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше напарницю Зеленського по "танцям з зірками" Шоптенко налякав власний син: таке витерпить не кожна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Шоптенко зухвало посмикала головними достоїнствами:"а що, я теж дівчинка".

Також портал Знай.ua писав, що Олена Шоптенко показала лайфхак "Танців з зірками", який допоможе вирішити будь-яку проблему: "якщо опускаються руки...".