Єдина дочка покійного музиканта Андрія Кузьменка Барбара, яка нещодавно з чоловіком відкрила в Києві власний ресторан, вперше розповіла, як пережила важку втрату батька.

Читайте Знай в Google News!

В інтерв'ю програмі "ЖВЛ" Барбара зізналась, як пережила смерть батька. День, коли сталася трагедія, дівчині важко пригадати, бо її наче як вимкнуло.

"Я була тоді на першому курсі, це саме йшла сесія і я пригадую, що мене постійно тримали на медикаментах. А вони притуплюють пам'ять. Так, що я навіть не можу пригадати до кінця, що відбувалося в ті дні", - каже вона.

Донька Кузьми Скрябіна з чоловіком: скріншот: YouTube
Донька Кузьми Скрябіна з чоловіком: скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За словами Барбари, вона досить довго відчувала депресію. Вийти з неї допомогли власне: кохання, одруження та відкриття кав’ярні зі слоганом "Місце щасливих людей", прикрашеної ексклюзивними світлинами Кузьми.

"Я була довгий період часу в депресивному розладі. Я була на заспокійливих і транквілізаторах, тому багато чого не пам'ятаю", - каже донька.

Дочка Кузьми Марія-Барбара, фото: Viva
Дочка Кузьми Марія-Барбара, фото: Viva

Барбара каже, що тато завжди мріяв наприкінці своєї музичної кар'єри відкрити заклад, в якому він міг би спілкуватися з людьми. Дівчина досі відчуває біль через важку втрату. Вона довгий час не могла навіть чути голос тата по радіо або в якому-небудь громадському місці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, у Кузьми Скрябіна залишилася єдина дочка - як живе і чим займається Марія-Барбара.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що донька Скрябіна відкрила ресторан на честь легендарного співака і шоумена.

Також портал "Знай.ua" писав, що красуня-дочка Скрябіна виросла і стала справжньою леді – як живе сім'я легендарного "Кузьми".