Відомий актор, телеведучий і чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов вирішив оригінально привітати своїх фолловерів з настанням суботи. Для цього, як справжній майстер перевтілень, вбрався 20-річним хлопчиськом - джинсова курточка поверх картатої сорочки, світлі джинси. З гітарою в руках Горбунов висловив побажання теплої і музичної суботи всім своїм підписникам.

"Гарної всім суботи, в супроводі музики! Літо продовжується!! " - написав Горбунов.

Фанати в черговий раз відзначили, який Горбунов чудовий актор і всенародний улюбленець. Крім того, вони засипали свого кумира лайками і компліментами. Виявляється, Юра майстер на всі руки - і яскраву роль зіграти і на гітарі заграти. Словом, Каті Осадчій з ним не доводиться нудьгувати жодного дня.

"Грай музико Грай)", "Юра, ви великий актор!", "Чарівно 😝", " красень😉 👍", "Це чудово, що у Вас літо і тепло. А у нас дощ і прохолодно. Осінь", — пишуть шанувальники і шанувальниці.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше