Комусь може здатися неймовірним, що з дня смерті відомої актриси Любові Поліщук минуло вже майже 14 років. І дійсно, 26 листопада 2006 року весь пострадянський простір потрясло шокуючу звістку – відомої радянської і російської актриси більше немає в живих. Однак пам'ять про Поліщук досі живе в наших серцях. І сьогодні, через майже 14 років, продовжують публікувати архівні фотографії відомої актриси. Такий ви її ніколи не бачили.

Старше покоління знає Поліщук за участю в таких легендарних картинах, як" 12 стільців "і"Інтердівочка". Серед людей, що народилися в 1980-х і 1990-х любов прославилася роллю в культовому комедійному серіалі "Моя прекрасна няня". Однак яку б роль не виконувала Поліщук-драматичну або комедійну, на екрані або на сцені у неї завжди виходило залишатися на висоті. Незважаючи ні на які труднощі. А їх на долю Поліщук випало чимало.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Мало хто знає, що роль в серіалі "Моя прекрасна няня" Поліщук виконувала, будучи глибоко хворий. У 2000 році вона потрапила в автомобільну катастрофу, і пошкодила хребет, тому могла грати тільки в спеціальному корсеті. У 2004 році, до моменту початку зйомок "моєї прекрасної няні", Поліщук вже боролася з онкологічним захворюванням. В останній день зйомок серіалу, їй навіть довелося відпрошуватися з лікарні. І незважаючи на трагічну долю, Любов Поліщук запам'яталася своїм світлим образом у будь-якій ролі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заздрив і відчував ненависть — Потап зізнався в серйозних сварках з Каменських. Потап розповів про ненависть до Насті Каменських і сварки в дуеті.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", сусід Заворотнюк розповів про "приворотне зілля" актриси " чоловічі серця біля ніг". Сусід Жигунова згадав, як змінилося життя актора після роману з Анастасією Заворотнюк.

Також Знай.ІА " писав, що королева Єлизавета II планує відзначати 100-річчя свого чоловіка, що готують для принца Філіпа. Як королева Єлизавета II планує відсвяткувати 100-річний ювілей принца Філіпа