Міла Кузнєцова - відома українська модель плюс-сайз, блогерка і володарка бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько балує яскравими фото і Відео зі свого життя. Так і цього разу красуня показала незвичайний знімок, на якому з'явилася в сміливому образі на відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

Міла зображена ввечері на пляжі, куди прийшла в спокусливому вбранні - на ній темно-зелений купальник, який ледь утримує пишні форми, поверх якого вона накинула червоний халатик. Її волосся недбало укладені, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до фото Кузнєцова написала: "Ура! Моречко. Як завжди, не спала перед вильотом, прилетіла втомлена і відразу в море, вода просто чай. Весь післяобідній час провела, купаючись у Червоному морі. Навіть сфотографуватися забула, згадала тільки коли сонце сіло. Напевно, це і є щастя - не думати ні про що, забути про косметику, про турботи і просто кайфувати. Море, напевно, лікує не тільки тіло, а й душу! Обожнюю море і завжди намагаюся вибрати відпочинок на морі, набратися вражень, відпочити – замість айфона, шуби та іншої фігні".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".