Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу миле фото, на якому позує в загадковому образі зі своїм партнером, а в підписі до нього розповіла чого фанатам варто чекати від "танців з зірками".

Читайте Знай в Google News!

"сьогодні ми з @dikusar_dmitriy представимо танець, яким я повинна була починати свій шлях в шоу в 2018 році. Дуже хвилююче, але в той же час, відмінний шанс закрити гештальт. І пісня, під яку ми Танцюємо, - просто гімн цього тижня, не менше", - пише Слава.

Шанувальники тут же почали будувати припущення, що це може бути за композиція. Деякі вважають, що Камінська цілком може станцювати під популярну останні пару років пісню "3 вересня", інші просто побажали удачі і відзначили, яка вони прекрасна пара з Дмитром і навіть захотіли крикнути їм "гірко", як на весіллі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"3 вересня", "удачі на паркеті", "переживаємо разом з вами і за вас", "налякала з ранку, ви вже там акуратненько"," бережіть себе, Слава", " не хворій? Баста?", "Дуже чекаю"," чекаємо з нетерпінням, "" як романтично"," а шо там написано у вас арабською"," Чекаємо вечора", " ви така гарна пара, так візуально підходите один одному. Так і хочеться сказати "гірко", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Слава Камінська розповіла, до чого її довели "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, Слава Камінська опинилася під крапельницею напередодні прямого ефіру.

Також Знай. ua писав, що 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати.