Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселою підписом. Так і в цей раз Слава вирішила пожартувати.

На своїй сторінці в Instagram зоряна красуня опублікувала нове пляжне фото в сексуально-зухвалому образі. Для спекотної фотосесії в басейні Слава Камінська одягла відвертий чорно-червоний купальник з вирізом до пупка. Таким чином її пишний бюст прикритий тільки тонкою сіточкою. Волосся зірки укладене в красиву зачіску з пов'язкою на голові, а на її обличчі яскравий вечірній макіяж з червоною помадою.

При цьому, стоячи по пояс у воді Камінська тримає в руках шкідливу їжу – в одній руці у неї тарілка з бургерами і картоплею фрі, а другою вона тримає баночку з колою. Напій, до речі, Слава самозабутньо потягує через трубочку. У підписі до фотографії Камінська написала: "Не бійтеся досконалості. Вам все одно ніколи її не досягти". Фанати зірки в захваті від цього спокусливого фото, і засипають артистку компліментами в коментарях. Багато захоплюються фігурою Камінської, адже вона мати двох дітей, хоча деякі також не виключають, що над тілом Слави попрацював її чоловік пластичний хірург Едгар Камінський.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Ці купальники зведуть мене з розуму", "Богиня", "Оце супер фотка!", "Однозначно! Згодна!", "Можна подумати, ви таке їсте", "Ви сама досконалість, Слава!", "Взяла тарілку чисто сфоткатися", "Ех, легко вам говорити. Адже Ви вже досягли", "Слава найкрасивіша", "А мене бургери на ніч зведуть з розуму", - пишуть в коментарях до фото Слави Камінської.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.