Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська частенько ділиться з фолловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська велика любителька селфі, але є в її записі і постановочні та професійні фотографії. Так, цього разу артистка опублікувала саме таке постановочне фото.

На знімку, який з'явився в записі Слави, вона позує на пляжі в яскравому літньому платтячку леопардового принта. Артистка сфотографована боком до камери, таким чином, що її довге руде волосся майже повністю закриває обличчя, розвіваючись на вітрі. Швидше за все, цією фотографією Слава Камінська хотіла показати шанувальниками красивий захід сонця в Об'єднаних Арабських Еміратах, де вона зараз відпочиває з чоловіком і дітьми. Як відомо, раніше співачка вже викладала пляжні фото з сім'єю.

Камінська не підписала цю яскраву фотографію, залишила лише кілька смайликів і геолокацію – Rixos Saadiyat Island. Фанати Слави Камінської в захваті від цього милого сімейного фото, і засипають артистку компліментами в коментарях. Багато захоплюються фігурою Камінської, адже вона мати двох дітей, хоча деякі також не виключають, що над тілом Слави попрацював її чоловік Едгар Камінський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Красуня", "Шалено красиво", "Ідеально", "Клас! Так літа захотілося", "Красуня ти", "Ох, яка жінка", "Очима коханого", "Це дуже красиво", "Ви така гарна дівчина... але цей ботокс в губах", "Слава прекрасніша заходу", "Пішла на захід", "Ви дуже красива", "Тигриця", "Нереально красиве фото", "Леопард зараз в моді. Дуже красиве і чарівні фото. Швидше і нам вже сонечка і тепла", "Незвичайна", "Боже мій, неймовірно красиве фото, і просто бомбезна Слава!", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.