Скандальний актор, а тепер ще й режисер фільму "я повернувся" Олексій Панін вирішив рости духовно і захопився Ошо. У всякому разі, він процитував духовного лідера на своїй сторінці в Instagram. Панін виклав фото, де сидить "в костюмі Адама" в прибої, на сонячному узбережжі Італії. На ньому тільки сонцезахисні окуляри-хамелеони. Треба сказати, вираз обличчя у Олексія щасливе, можна навіть сказати, блаженне. Актор виглядає так, ніби пізнав свій особистий Дзен. Там, де ніякі журналісти і хейтери його не дістануть.

"Кожній маленькій дитині насаджують амбіції. Ніхто нікому не говорить:»Просто будь собою". Кожному даються великі ідеали: "Будь Гаутамою Буддою, або Ісусом Христом, або Альбертом Ейнштейном... але будь кимось! Не продовжуй просто залишатися собою-ти нікчемність".

Свобода. Хоробрість бути собою (збірник) 📚

Ошо", — написав Панін під фотографією. Що ж, мабуть бути собою в його випадку-сидіти голим в піску.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що любитель ніг і собак Панін накинувся на телеглядачів: "збіговисько старих павіанів"

Скандальний актор Олексій Панін дебютував в ролі режисера і випустив власний фільм під назвою "я повернувся".

Сюжет розгортається навколо злодія в бігах, який поцупив гаманець і зник у тихому селищі. Там він випадково зустрічає маленьку дівчинку, яка займеться його вихованням. В основу фільму лягло оповідання Аркадія Аверченка"невинні створіння". Сама картина являє собою альманах з трьох кіноновел. Публіка старань Паніна не оцінила і розгорівся скандал.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українець влаштував дівчині романтику посеред вулиці, пішоходи в шоці: "від дятел! А на море грошей не вистачило?!".

Як повідомляв Знай.иа, скандальний Панін зізнався у своїх інтимних пригодах на заправці: "мені було 14".

Знай.иа писав, Паніна звинуватили в розлученні Асмус і Харламова: "не буди лихо, поки воно тихо".