Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала пікантне фото з нової фотосесії, на якій показала свій сліпучий загар, розкішні груди, прикраси і макіяж.

Читайте Знай в Google News!

На фотографії Седокова позує стоячи в басейні. На ній чорне боді з глибоким декольте, і накидка на одне плече. Здивувало фанатів те, що вона стоїть наполовину у воді і при цьому залізла в басейн в колготках. Образ вона доповнила масивними коштовностями і вечірнім макіяжем.

Шанувальники залишили масу коментарів під жарким фото. Седокову назвали безумовною красунею, проте деякі поцікавилися, навіщо вона в колготках і коштовностях полізла в воду. Крім того, деякі звернули увагу на груди багатодітної матері і задалися питанням, вона натуральна або це силікон.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Оооо боже яке гарне фото", "гармата", "шикарна", "різко пролунала вшир", " ось дуже цікаво, груди своя або силікон?", "просто сексі"," безумовна краса"," красуня"," Шик, блиск, краса"," Красиво, але в басейн так не пірнеш", " навіщо з такими коштовностями лізти в воду?", "Неймовірно шикарно", шикарне фото"," дуже не зрозуміло, але красиво"," Аня, ти що твориш"," жінку в колготках хтось скинув в басейн"," Ви просто богиня",-пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Анна Седокова і молоденький наречений після заручин видали несподівану таємницю.

Як повідомляв Знай. ua, Седокова здивувала обличчям без макіяжу.

Також Знай. ua писав, що Анна Седокова в бікіні збентежила спокусливою фотосесією з маленьким сином.