Популярна українська співачка, яка давно живе і працює в Москві, Анна Седокова приголомшила шанувальників зізнанням. Виявляється, коли Аня була трохи молодшою у неї був досвід "сексу втрьох". Зірка зізналася, що вона була відмінницею в школі і звикла "встигати" і там, і там.

Про це стало відомо завдяки одному з розважальних шоу на YouTube.

"З Київстонером Анна Седокова зізналася на тему сексу втрьох. Спойлер: у співачки такий досвід був, але їй важко розриватися на всіх учасників "міжсобойчику". Про бурхливе минуле Ганнусі звичайно розповідають багато цікавого. І такими бесідами плітки тільки підігріваються. Загалом, ми чекаємо на гарячі подробиці: де, коли, з ким. Може в розмові промайне пара відомих імен? Новий випуск її шоу "Квартира 69" повинен вийти вже сьогодні.", - пише Telegram-канал "Тільки нікому...".

Варто нагадати нашим читачам, що нещодавно співачка виклала відверте селфі в дзеркалі з молодим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за неї на 10 років. Так, парочка позувала у ванній, залишившись лише в спідній білизні, а Седокова і зовсім засвітила оголені сідниці в стрінгах. Закохані отримали масу різних коментарів під пікантним постом і в основному — негативні, адже Ганна — мама трьох дітей. Пізніше співачка відповіла всім хейтерам, показавши ще одне, не менш відверте селфі, на якому її хлопець оголив торс.

Популярні новини зараз
Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анна Седокова вразила зміненим обличчям, копія Ані Лорак.

Як повідомляв Знай.uа Анна Седокова "позбулася" зубів і показала їх з бойфрендом втіхи.

Знай.uа писав, Анна Седокова розділу молоденького бойфренда на камеру і потрапила в скандал, дуже відверто.