На каналі "1+1" у неділю, 6 вересня відбувся другий ефір "Танців з зірками". Одним із сюрпризів вечора став номер-відкриття.

Цього разу на головному паркеті країни виступили ведучі шоу - Тіна Кароль і Юрій Горбунов. Пара заспівала дуетом пісню "A little party never killed nobody" з фільму "Великий Гетсбі".

Тіна Кароль і Григорій Чапкіс, кадр з відео
Тіна Кароль і Григорій Чапкіс, кадр з відео

Створити святкову атмосферу старту другого ефіру допомагали Тіні та Юрі судді та учасники шоу. Зокрема, 90-річний Григорій Чапкіс став за діджейський пульт, а Женя Кот несподівано з'явився в кріслі судді. Нагадаємо, танцюрист і переможець минулого сезону не бере участі в цьому році, зате сьогодні він спробував себе в ролі ведучого на балконі. Компанію Жені Коту склала Іванна Онуфрійчук. Вони зустрічали на балконі учасників після танцю і вже разом чекали на їхні оцінки.

Іванна Онуфрійчук та Женя Кот, кадр з відео
Іванна Онуфрійчук та Женя Кот, кадр з відео

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того, сюрпризом цього ефіру стала поява серед суддів Джокера. В образі знаменитого противника Бетмена постав Ігор Ласточкін - ще один переможець "Танців з зірками". Він також виставляв оцінки парам, як і Влад Яма, Катерина Кухар і Григорій Чапкіс.

Судді "Танців з зірками", другий ефір
Судді "Танців з зірками", другий ефір

Тіна Кароль цього разу виглядала елегантно і не так зухвало, ніж у першому ефірі: декольте набагато скромніше.

Першими на паркет у другому ефірі вийшли актор Тарас Цимбалюк та Яна Заєць. Пара станцювала пристрасне танго, отримавши в сумі 32 бали.

Юлія Саніна і Дмитро Жук виконали румбу, отримавши 34 бали від суддів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Слава Камінська, учасниця "Танців з зірками", поділилася секретом про свій виступ у шоу.

А інший учасник "Танців з зірками" - Позитив похвалився новим амплуа.

А танцівниця Олена Шоптенко показала, як відпочиває від "Танців з зірками".