Максим Мітенков, який став винуватцем смертельної аварії і отримав згодом термін за вбивство, повідомив, яке життя чекає Михайла Єфремова у в'язниці і припускає, що йому краще буде віддувати термін в колонії-поселенні. Про це повідомили в "StarHit".

Читайте Знай в Google News!

Колишній ув'язнений розповів, що в колонії-поселенні дозволяється пересування по території без обмежень і при можливості носити цивільний одяг, тоді як в колоніях загального і суворого режиму життя відбувається в камерах, а не в гуртожитку.

З дозволу адміністрації у поселенців є можливість жити на орендованій квартирі біля колонії, вчитися і працювати поза виправною установою, а також у них відсутні обмеження на дзвінки і побачення.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

З колонії-поселення, за словами Мітенкова, легше звільнитися умовно-достроково, подавши клопотання про заміну невідбутої частини покарання на більш м'яку. Михайло Єфремов зараз очікує покарання, проте з колонії загального режиму його можуть переправити саме в колонію-поселення, а не додому. Сам артист заявив: "Ніякого негативу я по відношенню до потерпілих не відчував, не відчуваю і не буду відчувати. У них величезне горе, мені їх дуже шкода, я співчуваю і переживаю за них".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Лобода в прозорому вбранні прикрила "головне" лише чорною смужкою.

Як повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренко на плечі спортивного красеня зізналася, що отримала страшну травму на льоду.

Знай.ua писав, Ольга Сумська показала свого батька, могло б виповнитися 86 років: "Біль не вщухає". 54-річна знаменитість виставила трепетне відео, присвячене своєму батькові, народному артисту України В'ячеславу Сумському.