Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95", "Ліга сміху" та "Країна У" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу знаменитість виставив інтригуючий ролик, в якому розповів про новий проект на телеканалі "1+1" під назвою "Маскарад". У кадрі Ткач постав перед шанувальниками в класичному костюмі в студії, де зараз знімається загадкове шоу.

"Зовсім скоро стартує новий проект @maskarad_1plus1))) інтрига бешенна))) щось мені здається, то буде розрив))) А ви як? Чекаєте разом з нами?))) "- написав гуморист.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Дуже чекаємо", "Де засмага?", "Юра, успіху тобі", "Юрчик ви завжди смішний", "Ви, класний! Мені дуже подобається дивитися з вашою участю фільми і шоу!❤️❤️❤️❤️❤️", "Аль Капоне😂😂😂", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нещодавно стали відомі всі зіркові учасники команд найзагадковішого шоу цієї осені "Маскарад", яке покажуть на телеканалі"1+1".

Як повідомляв портал Знай.uа, красуня-донька Юрія Ткача з "Кварталу 95" приготувала таткові торт з медуз: "Проткнула травою".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Кварталу 95" зачарував своєю міні-копією на відпочинку: "Серйозні, шо капець".