Кімберлі Кардашьян-відома 39-річна американська зірка реаліті-шоу, фотомодель, а також дружина популярного репера і пролюсера Каньє Уеста. Вони одружені з 2014 року і мають чотирьох дітей: дочки Норт і Чикаго; сини Сейнт і Саам, народжений сурогатною матір'ю 10 травня 2019 року.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Кардашьян опублікувала серію знімків в Instagram. Жінка активно веде аккаунт в цій соціальній мережі. Вона опублікувала понад п'ять тисяч фото- і відеоматеріалів. На неї підписано понад 188 мільйонів чоловік.

На фотографії вона відображена в купальнику власного виробництва Skims. На тлі і постільній білизні зображені кадри нової колекції Мармурового і чорного кольору.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Привіт!!.приєднуйся до мене, мені нудно !!! вам сподобається", "Прекрасна королева", "Скільки деталей для очей", "Шкіра занадто яскрава", "Красиві декорації", "Ти приголомшлива мама", " Уххх, де я можу отримати це...", - коментують фотографії шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Українська чемпіонка Бех-Романчук розцвіла на вулицях Австрії: "Місто мрії". Дівчина не раз представляла Україну на міжнародних змаганнях і продовжує це робити.

Як повідомляв "Знай.ua", фітнес-модель Ана Чері роздяглася разом з подружками, виберіть найгарячішу.

Знай.ua писав, втомлена від тижневих шлюбів Памела Андерсон придивилася до свого охоронця. Секс-бомба втомилася від музикантів, спортсменів і мільйонерів, тому переключилася на простих охоронців.