Голлівудська актриса Анджеліна Джолі розлютилася через те, що її колишній чоловік Бред Пітт привіз в їх загальний заміський будинок, за який вони досі сперечаються, нову дівчину модель Ніколь Потуральскі.

Вони прибули разом у маєток, де він одружився з Джолі. Анджеліна відреагувала на ситуацію.

Читайте Знай в Google News!

Пітт днями приїхав до Франції разом з новою коханою, з якою вони разом вже 9 місяців і оселилися вони в Шато Міраваль. Цей маєток належить спільно Пітту і Джолі і вони навіть там зіграли свого часу весілля. Така витівка колишнього чоловіка розлютила Анджеліну, повідомляє видання The Sunday Mirror.

Пітт приїхав до Франції заради реклами і виробництва свого рожевого шампанського. Адже маєток колишнього подружжя оточений виноградниками.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Анджеліна в люті і шокована тим, що Бред Пітт міг так низько опуститися. Вона дуже сподівалася, що їм вдасться налагодити відносини після літніх сварок. Але тепер це неможливо", - розповідає Інсайдер.

При цьому актриса не очікувала такого вчинку від актора і не думала, що він буде публічно їздити по Європі з новою дівчиною замість того, щоб тримати в таємниці і захищати від зайвих очей своє особисте життя.

Раніше Бред Пітт повідомляв, що йому байдуже на те, як відреагує на його поїздку з Ніколь до Франції. Однак він припускав, що вона буде в сказі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта не може визначиться з полом - знову дівчинка.

Як повідомляв Знай. ua, Анджеліна Джолі без нижньої білизни прогулялася на вулиці.

Також Знай. ua писав, що молода кохана Бреда Пітта новими фото провокує розмови про схожість з Джолі.