Нещодавно стало відомо, що телеканал СТБ оголосив про вихід нового романтичного реаліті-шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяк" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в "Холостячці", відповідно за серце героїні змагатимуться чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі "Кріпосна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина.

Читайте Знай в Google News!

Зі зростанням публічності і популярності, в Instagram актриси почала стрімко зростати кількість передплатників. І тепер Ксенія стала частіше радувати публіку яскравими публікаціями на своїй сторінці. Так, нещодавно зірка показала миле фото в романтичному образі, а в підписі до нього поскаржилася на публічності. "Мені здається я так і не звикла до того, що публічність стає валютою. Особистий бренд, аудиторія, шанувальники і хейтери, я не з чуток знаю – що означає бути всередині цього. У моєму випадку це скоріше побічний ефект, так буває, але іноді відбувається навколо перестає вкладатися в мої морально-етичні рамки. Яку ціну люди готові платити за популярність і впізнаваність? Чим готові пожертвувати? Якими стають всі їхні принципи і догми, коли з'являється можливість засвітитися?

Публічність, точніше почуття влади, яке вона дає, затьмарює очі. Мені завжди здається, що за нездоровою, хижою гонитвою за популярністю, стоїть біль. Але що ще гірше, таке прагнення породжує цю ж біль в ще більших кількостях. Іноді мені стає страшно, ми зовсім не знаємо тих, хто поруч. Нам здається, що знаємо, та й їм теж здається, що вони знають себе, але насправді, вони і не заглядали за цю штучну спрагу влади і схвалення, ніколи не торкалися до болю, який живе за всім цим. А даремно", - написала Ксенія.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.