Наташа Горова - 21-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила гаряче селфі, позуючи в абсолютно незвичайному для себе образі. Так, красуня, яка віддає перевагу натуральності і мінімуму макіяжу, продемонстрував стильний кадр, зроблений перед фотосесією, примірявши вбрання чорного кольору і доповнивши лук яскраво-червоною помадою на губах, а також виразними "котячими" стрілками на повіках. Амплуа настільки сподобалося дівчині, що та вирішила навчитися ідеально фарбувати губи, використовуючи викликаючі відтінки.

у мене тепер мета-навчитися фарбувати червоні губи

Фолловери залишилися в захваті: "Наташа, ти прекрасна😍 😍 😍 😍", " це законно взагалі?", "Дуже ❤️❤️", " ця фотка супер, і фотка просто бомба.", "Вау вау вау😍 🔥"," вау😍 😍 😍 😍"," Боооже, я померла😻 💔"," клас", " чудова Дама з червоними губами❤️❤️❤️", "Наташа ти неймовірно красива😍 макіяж просто🔥".

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.